top of page
online magician.jpg

 

Bijzondere omstandigheden vragen bijzondere maatregelen… en een vernieuwende aanpak. De Corona-crisis in 2020 en 2021 hakte zwaar in op de artiesten en de evenementensector maar Guinelli bleef niet bij de pakken zitten. Met zijn ervaring en expertise als Digital Magician zette hij vlot de stap naar Online Magician. Sterke magie en mentalisme via de digitale media, visueel én vooral interactief.

 

Het opvrolijken van online vergaderingen, online workshops ‘magie voor ondernemers’, verjaardagen en andere festiviteiten, tot de grote specialiteit: het maken van gepersonaliseerde boodschappen of productvoorstellingen en logo-onthullingen. Van programma’s van enkele minuten tot langere voorstellingen, magie bij u thuis, op het beeldscherm of de beamer…you name it! 

 

Deze programma’s zijn aanvullend aan Guinelli’s live-optredens - die niet te evenaren zijn - maar op deze manier brengt hij de magie op een boeiende en virtuele manier tot bij u en uw gasten! Ook nu nog vaak geboekt voor online bedrijfsevents, webinars en online workshops!

 

 

bottom of page